Żywność ekologiczna nie jest bogatsza w witaminyTagi: składniki mineralne, składniki odżywcze, witaminy i minerały, żywność ekologiczna
Ryby utrzymują serca Japończyków w zdrowiuTagi: choroba wieńcowa, dieta, miażdżyca, ryby, udar mózgu, zawał serca, ciśnienie tętnicze krwi, cukrzyca, nikotynizm, palenie papierosów, kwasy tłuszczowe, omega-3, tłuszcze
Słodkie napoje kluczem do rozwoju cukrzycyTagi: cukrzyca, dieta, owoce, warzywa, dieta niskotłuszczowa
Czosnek obniża ciśnienie krwiTagi: ciśnienie tętnicze krwi, nadciśnienie tętnicze, czosnek, beta-blokery
Tran najlepszy dla kobiet w ciążyTagi: ciąża, tran, kwasy tłuszczowe, omega-3, tłuszcze, alergia, astma
Otyłość matki zwiększa ryzyko wad wrodzonych u dzieckaTagi: ciąża, otyłość, wady płodu, wady wrodzone, BMI, cukrzyca
Ciepłe mleko jest tolerowane przez dzieci z alergiąTagi: alergia, mleko, nietolerancja pokarmowa, przeciwciała
Błonnik zmniejsza ryzyko komplikacji ciążowychTagi: błonnik, ciąża, ciąża tygodnie, rzucawka, trymestry ciąży, ciśnienie tętnicze krwi, obrzęki, cukrzyca, otyłość, cholesterol, HDL, LDL
Jabłka i ryby zmniejszają ryzyko astmyTagi: alergia, astma, jabłka, ryby, warzywa, flawonoidy, omega-3, wolne rodniki
Kwasy omega-3 chronią oczyTagi: dieta, kwasy tłuszczowe, omega-3, ryby, AMD, zwyrodnienie plamki żółtej , oczy i uroda
Niepłodność u kobiet a dieta i styl życiaTagi: niepłodność żeńska, płodność, aktywność fizyczna, białko, indeks glikemiczny, otyłość, tłuszcze